Nume:
CMI Dr. Raduta M. Iulian Mihail
Telefon:
0245 614 611
Adresa:
Targoviste , Str. 10 Mai, Nr. 15

CMI Dr. Raduta M. Iulian Mihail
Medici familie Targoviste

Afectiuni: reumatice, metabolice, hematologice,  endocrine, neurologice, psihice, dermatologice, ORL. Sunt tratate boli precum: astenia, ameteala, adenopatia, dispneea, durerea toracica, palpitatiile, durerile abdominale, tremuraturile, infectiile acute ale cailor aeriene superioare, traheobronsita, bronhopatia cronica obstructiva, pneumoniile, astmul bronsic, cancerul bronhopulmonar, tuberculoza pulmonara, cardiopatiile congenitale, valvulopatiile, hipertensiunea arteriala, cardiopatia ischemica, tulburarile de ritm cardiac, endocarditele, insuficienta cardiaca, tromboflebitele, gastritele acute si cronice, ulcerul gastro – duodenal, esofagita de reflux, cancerul gastric, hepatitele acute si cronice, cirozele, colecistitele acute si cronice, litiaza biliara etc.

Detalii

CMI Dr. Raduta M. Iulian Mihail acorda o importanta deosebita comunitatii respective indeplinind functii specifice, avand rol de a supraveghea si promova starea de sanatate a pacientilor sai, de supraveghere a sarcinii si lauziei, efectuarea de examene de bilant in diverse perioade ale vietii, consilierea pacientilor in perioade delicate.

Medicina de familie are ca obiective prestarea de servicii in beneficiul individului, familiei si colectivitatii, servicii ce se reflecta prin functiile sale: asigurarea accesibilitatii la asistenta medicala, supravegherea starii de sanatate si promovare a ei, functia preventiva, supraveghere medicala continua, de acordare a ingrijirilor medicale curente, mediere a pacientului in sistemul medical, asistenta medicala a familiei si colectivitatii, recuperare si reabilitare a pacientului, acordare a ingrijirilor medicale in stadiile terminale etc.

Servicii

concediu medicalmedic familie targoviste
bilete de trimitere
prescriptii medicale
consultatii pentru adulti si copii
luarea in evidenta a femeii gravide
luarea in evidenta a nou-nascutului la iesirea din maternitate
urmarirea evolutiei sarcinii pe toata perioada acesteia
indrumarea catre un medic specialist ginecolog
adeverinte medicale pentru copii in caz de imbolnaviri
adeverinte medicale pentru inscrierea in colectivitate
acte medicale necesare copiilor aflati in plasament din cadrul sistemului de asistenta sociala si protectia copilului
Servicii de administrare de medicamente: intramuscular, subcutanat, intradermic, intravenos sau perfuzabil, dupa caz, acordate asiguratilor de pe lista proprie a medicului de familie, in timpul programului de lucru in cabinet.

© 2019 Copyright by medici-familie.ro