Nume:
CMI Dr. Steluta Nedelcu
Telefon:
0239 670 056
Adresa:
Calea Calarasilor, nr.228, Bl. C1, parter.

CMI Dr. Steluta Nedelcu
Medici familie Braila

Afectiuni: reumatice, metabolice, hematologice,  endocrine, neurologice, psihice, dermatologice, ORL. Sunt tratate boli precum: astenia, ameteala, adenopatia, dispneea, durerea toracica, palpitatiile, durerile abdominale, tremuraturile, infectiile acute ale cailor aeriene superioare, traheobronsita, bronhopatia cronica obstructiva, pneumoniile, astmul bronsic, cancerul bronhopulmonar, tuberculoza pulmonara, cardiopatiile congenitale, valvulopatiile, hipertensiunea arteriala, cardiopatia ischemica, tulburarile de ritm cardiac, endocarditele, insuficienta cardiaca, tromboflebitele, gastritele acute si cronice, ulcerul gastro – duodenal, esofagita de reflux, cancerul gastric, hepatitele acute si cronice, cirozele, colecistitele acute si cronice, litiaza biliara etc.

Detalii

Scopul principal, de a ajuta cat mai multi oameni mi s-a adeverit prin multa munca si perseverenta, dandu-mi o satisfactie extraordinara. Ca medic pediatru, este mai mult decat placut sa preiau bebelusi din maternitate. Primii pe care i-am avut ca pacienti, acum la randul lor, au bebelusi pe care ii ingrijesc cu mare drag.

Fiind medic de familie, asigur sanatatea a 3 generatii: copii, parinti, bunici. In ceea ce am realizat pana acum, un rol hotarator l-au avut cele doua asistente ale mele, cu care fac echipa de 10 ani. Angi si Elena imi sunt mai mult decat asistente, sunt ca si copiii mei.

Am 59 de ani, dar inca imi doresc sa invat. Am terminat medicina muncii acum 10 ani. Pe aceasta ramura, colaborez cu MedLife, West Clinique si diverse alte firme de succes. In octombrie voi sustine examenul de absolvire a celei de-a doua specialiari. cardiologie. Telul este sa ajut cat mai multi oameni. Pentru cine nu m-a cunoscut, va astept. Usa cabinetului meu este deschisa pentru o consultatie, o colaborare sau chiar si un sfat prietenesc.

Servicii

-consultatii copii
-consultatii in caz de boala pentru afectiuni acute, subacute si cronice;
-puericultura - imunizari 
-consilierea femeii privind planifiarea familiala;
-indicarea unor metode contraceptive la persoanele fara risc;
-servicii gravide;
-examene bilant;
-consultatii la domiciliul bolnavilor
-eliberare de adeverinte medicale sau alte acte medicale

© 2019 Copyright by medici-familie.ro