Nume:
Clinica Medicala Dr. Agoston - Timisoara
E-mail:
oana.agoston@yahoo.com
Telefon:
0729 444 964
Telefon 2:
0256 227 092
Adresa:
Timisoara. Str. Bucovinei, Nr.19 A, Jud. Timis.
Facebook

Clinica Medicala Dr. Agoston - Timisoara
Medici familie Timisoara

Afectiuni: reumatice, metabolice, hematologice,  endocrine, neurologice, psihice, dermatologice, ORL. Sunt tratate boli precum: astenia, ameteala, adenopatia, dispneea, durerea toracica, palpitatiile, durerile abdominale, tremuraturile, infectiile acute ale cailor aeriene superioare, traheobronsita, bronhopatia cronica obstructiva, pneumoniile, astmul bronsic, cancerul bronhopulmonar, tuberculoza pulmonara, cardiopatiile congenitale, valvulopatiile, hipertensiunea arteriala, cardiopatia ischemica, tulburarile de ritm cardiac, endocarditele, insuficienta cardiaca, tromboflebitele, gastritele acute si cronice, ulcerul gastro – duodenal, esofagita de reflux, cancerul gastric, hepatitele acute si cronice, cirozele, colecistitele acute si cronice, litiaza biliara etc.

Detalii

Cabinetului Medical Dr. Agoston ofera servicii medicale la cele mai inalte standarde de calitate. Cabinetul Medical Dr. Agoston ofera clientilor sai o gama variata de servicii medicale ce au la baza o experienta solida si o infrastructura creata pentru a satisface toate cerintele pacientilor sai. Serviciile oferite imbina medicina traditionala cu cea alternativa.

Terapiile si tratamentele sunt alese in functie de nevoile pacientului. In cadrul cabinetului va oferim servicii si tratamente personalizate, intr-o ambianta rafinata si confidentiala. Accesul la serviciile cabinetului este asigurat fie cu programare fie prin simpla prezentare la cabinetul nostru. Medicina de familie este specialitatea medicala care acorda asistenta medicala primara, continua, personalizata, preventiva si curativa tuturor persoanelor, indiferent de varsta, sex sau boala, familiilor acestora si comunitatii, fiind poarta de intrare în sistemul sanitar.

Medicul de familie acorda asistenta medicala la cabinet si la domiciliul pacientilor sai, obiectivul fiind de a stabili un diagnostic precoce, predominant clinic si de a face analiza integrata a factorilor fizici, psihologici si sociali care conditioneaza starea de sanatate. Ingrijirea medicala este centrata pe persoana, implicând o relatie unica si o buna comunicare între medic si pacient. Una dintre sarcinile unui medic de familie este prescrierea de medicamente si recomandarea investigatiilor in functie de diagnostic. Medicul de familie face trimiteri pacientilor sai pentru ca acestia sa-si poata face gratuit analizele de sange, radiografiile sau o electrocardiograma.

Persoanele asigurate depistate cu probleme de sanatate care nu pot fi tratate de un medic de familie, sunt îndrumate la cabinetele de specialitate.De asemenea, medicul de familie elibereaza adeverinte pentru inscrierea la diferite examene si cursuri, scutiri medicale pentru scoala sau servici. Medicul de familie elibereaza si certificatele prenuptiale, certificatele de deces si adeverintele pentru permisul de portarma. Medicul de familie vaccineaza, consulta, interpreteaza rezultatele analizelor si elibereaza retete gratuite sau contra cost.

Medicii de familie sunt medici specialişti educaţi în conformitate cu caracteristicile disciplinei. Ei sunt medici personali, în principal responsabili pentru asigurarea de îngrijiri continue şi comprehensive oricărei persoane care necesită asistenţă medicală, fără deosebire de vârstă, sex şi boală. Ei îngrijesc persoana în contextul familial, comunitar şi cultural al acesteia, respectând autonomia pacienţilor lor. Medicii de familie au responsabilitate profesională faţă de comunitate. În procesul de management al bolii, ei integrează factori fizici, psihologici, sociali, culturali şi existenţiali, folosind cunoştinţele şi încrederea născute din contactele repetate. Medicii de familie îşi exercită rolul profesional promovând sănătatea, prevenind îmbolnăvirea şi furnizând tratament curativ sau paliativ. Acest lucru se întâmplă fie direct, fie prin intermediul altor servicii, potrivit nevoilor de sănătate şi resurselor disponibile în comunitatea pe care o servesc, asistând pacienţii în accesarea acestor servicii. Ei trebuie să îşi asume responsabilitatea pentru dezvoltarea şi menţinerea abilităţilor lor, a echilibrului şi a valorilor personale pentru o asistenţă medicală efectivă şi sigură.

Servicii

In cadrul medicinei de familie cabinetul ofera pacientilor urmatoarele servicii:

- consultatii copii si adulti;
- consultatii in caz de boala pentru afectiuni acute, subacute si cronice;
- puericultura - imunizari 
- consilierea femeii privind planifiarea familiala;
- indicarea unor metode contraceptive la persoanele fara risc;
- servicii gravide;
- examene bilant;
- consultatii la domiciliul bolnavilor;
- eliberare de adeverinte medicale sau alte acte medicale.

Oferte speciale

In cadrul clinicii medicale oferim pacientilor servicii in urmatoarele domenii:

- Orl;
- Dermatologie;
- Medicina Interna;
- Endocrinologie;
- Psihoterapie;
- Masaj Terapeutic;
- Pediatrie;
- Recoltare Analize;
- Fizioterapie;
- Ionoforeza;
- Neurologia.

Program: Luni 08:00 - 14:00;

Marti: 12:00 - 18:00;

Miercuri 12:00 - 18:00; 

Joi 14:00 - 18:00;

Vineri:08:00 - 14:00.

© 2019 Copyright by medici-familie.ro